Natuurspeelplaats



De piramide zoals het vroeger was

Op de foto links een binnenzicht van de school in de Pierenbergstraat rond 1910.
Wat opvalt is dat er toen meer groen te bespeuren was dan nu het geval is.
Op de middelste foto, genomen op 20 december 1944, zag de school er plots helemaal anders uit.

 Na de oorlog werd de school weer heropgebouwd. de foto rechts geeft een duidelijk beeld, daar is de school al zeer herkenbaar.
De foto  is genomen omstreeks 1955. De speelplaats is een grijze, stenen vlakte.

 speelheuvel

Een natuurspeelplaats daar gaan we voor

Van onze huidige speelplaats een veilig maar uitdagende en groene ontmoetingsplaats maken, daar gaan we voor!

Wie onze speelplaats in een oogopslag bekijkt, komt meteen tot dezelfde vaststelling: ‘grijs, weinig uitdagend en ongezellig’.
Onze schoolvisie is totaal anders: natuur, beweging, creativiteit, rust, sport en spel. Daar willen we voor gaan.
Uit bevraging van kinderen, ouders en team voelen we een duidelijke noodzaak om van onze huidige speelplaats een gezellige,
groene, uitdagende en veilige natuur-en ontmoetingsplaats te maken.